Selecteer een pagina

Laat je droomhuis bouwen op een van de bouwkavels in Lelystad Schoener West

Riant en luxe genieten dichtbij het levendige centrum van Lelystad en omringd door water. Dat is wonen in Schoener West. De bouwkavels in Lelystad bevinden zich op een prachtige locatie aan de rand van de wijk Schoener met ruimte voor maar liefst 19 vrijstaande woningen

Na de eerste fase van Schoener-West, waarbij 14 bouwkavels zijn verkocht door de gemeente Lelystad, is het nu dus tijd voor de laatste fase in dit project. In totaal kent het project 41 kavels, waarvan er nog 27 bouwkavels beschikbaar zijn. 19 kavels daarvan zijn bestemd voor de vrijstaande villa’s.

Schoener-West ligt aan de rand van de wijk Schoener en ten noorden van de Landstrekenwijk. Het plangebied bevindt zich aan de westzijde van de ontsluitingsweg Westerdreef en aan de zuidzijde van de doorgaande weg Schoener 40. Het Havendiep aan de zuidzijde en het groen aan de randen geeft de nieuwbouwlocatie een prettig karakter.

Met alle voorzieningen in de nabije omgeving en dichtbij het stadscentrum van Lelystad maakt Schoener-West een unieke nieuwbouwlocatie.

De locatie is onderverdeeld in 3 secties, allen met hun eigen typologie en uitstraling.

SECTIE A
Vrijstaande kavels met een kubistische uitstraling. Platte daken, hoofdgebouw max. 3 bouwlagen en 12 meter bouwhoogte.

SECTIE B
Vrijstaande kavels bestemd voor woningen met een (samengesteld) lessenaardak (donkere platte dakpan) max. 3 bouwlagen (hoofdgebouw) en 12 meter bouwhoogte.

SECTIE C
Deze vrijstaande kavels zijn bestemd voor bungalow/patio woningen. Dat betekent een éénlaagse bebouwing met een kleine opbouw, geschikt voor een extra slaapkamer of badkamer. Zadeldak, lessenaarsdak of plat dak met opbouw (donkere platte pan), hoofdgebouw max. 7 meter hoog.

Interesse in een bouwkavel in Lelystad? Neem contact op met het kavelteam

Martinusweg 17
7391 AC Twello

Telefoon: 0571 – 76 01 09
info@kavelteam.nl

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels Bouwkavels in Lelystad