Selecteer een pagina

Bouwkavels Almelo: Landelijk wonen in Twente

Almelo Noord Oost is een fabelachtig mooi nieuw woongebied in de uitgestrekte Twentse natuur. Hier heeft u ongekende mogelijkheden om de woning van uw dromen te bouwen. Van kleine tot riante bouwkavels zijn beschikbaar. U heeft voor deze bouwkavels volop vrijheid in architectuur. En dat allemaal op fietsafstand van de stad. Hier wilt u toch ook wonen?

Vrijheid in architectuur

In Almelo NoordOost bepaalt ú hoe uw droomhuis eruit ziet. De regels en voorschriften die van toepassing zijn op de bouwkavels zijn hier tot een minimum beperkt. Die vrijheid werkt inspirerend.

Bouwkavels Almelo Twente 1

 

Gun uzelf de ruimte

Almelo NoordOost ligt in het weidse buitengebied tussen Almelo en het dorp Mariaparochie. U kunt hier kiezen uit een groot aantal bouwkavels, in oppervlakten van 500 tot 4000 vierkante meter. In het hart van het gebied ligt een landgoed van 1,2 hectare.

Ontdek Almelo

In Almelo NoordOost bent u binnen 15 minuten op de snelweg. U woont op zo’n 10 minuten fietsen van het centrum. Dicht bij allerlei praktische voorzieningen. Maar ook dicht bij de gezelligheid van ‘Almelo Waterstad’, volgens velen de sfeervolste stad van Twente. Want Almelo heeft heel wat te bieden. Er worden jaarlijks wel 160 grote en kleine evenementen georganiseerd en het centrum zit vol gezellige restaurantjes. Het dorpse karakter van het aangrenzende Mariaparochie straalt af op de gemoedelijke sfeer in Almelo NoordOost. De omgeving leent zich perfect voor verkenningstochten door de natuur, te voet of op de fiets. Genieten!

Interesse in een kavel?

Schrijf u dan nu vrijblijvend in voor een kavel in Almeloo noord-oost

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels Bouwkavels Almelo Twente