Site pictogram WoonSubliem

Bouwkavels in Amersfoort

Laakse-Tuinen-Vathorst-Amersfoort

Bouwkavels op De Laak, De Velden en De Bron in Vathorst

Vathorst is de jongste wijk van Amersfoort, gelegen aan de noordkant van de stad. Inmiddels wonen er ruim 26.000 mensen en de wijk groeit nog steeds! Vathorst is opgebouwd rondom het dorp Hooglanderveen en bestaat uit drie herkenbare deelplannen: De Laak, De Velden en De Bron. Deze plannen hebben ieder een eigen karakter en dat maakt Vathorst architectonisch interessant, afwisselend en levendig. Er zijn veel voorzieningen die het leven aangenaam en gemakkelijk maken; een eigen NS-station, een aantrekkelijk en ruim opgezet winkelcentrum, natuurboerderij de Brinkhorst, scholen en mogelijkheden voor kinderopvang, kunst in de openbare ruimte, drie grote parken, medische voorzieningen, gezellige horeca, sportaccommodaties, tientallen leuke speelplekken voor jonge en oudere kinderen èn cultuurhuis het ICOON, met daarin een bibliotheek en Scholen in de Kunst.

Bouwkavels in de Laakse tuinen

De Laak is een eigentijdse grachtenstad in het noorden van Vathorst. Hier vindt u het goede leven van een waterstad. Individuele grachtenpanden, aan grachten en kades, bruggen, steigers, een haven en bootjes. De rivier de Laak vormt de grens en markeert de overgang tussen bebouwd en open gebied. Vanuit Vathorst gaat de vaarroute over de Laak tot aan het Randmeer. Ten westen van Waterdorp verrijst Laakse Tuinen, met ruimte voor 965 woningen, waaronder ongeveer 100 vrije kavels.

Laakse Tuinen

Vanuit het centrum van Vathorst richting Laakse Tuinen krijgt De Laak een steeds groener karakter. Het nieuwe deel van Vathorst wordt dan ook bijzonder, mede vanwege het openbaar groen en de vele voortuinen. Het groene karakter van de wijk krijgt vooral vorm door de aanwezigheid van tuinen in allerlei vormen, soorten en maten. Bij de meeste vrije kavels zijn de tuinen verbonden met het water, waardoor de ruimte van de eigen tuin visueel wordt vergroot.

De vrije kavels in Laakse Tuinen vallen op door de toegestane bouwvolumes, het beoogde kleurgebruik en de aanwezigheid van voortuinen. In Laakse Tuinen mogen de woningen statig en ‘stads’ worden. In de kleurstelling zijn de woningen familie van elkaar, door het gebruik van warme rood- en aardetinten voor het metselwerk.

 

Bouwkavels de Laakse Tuinen Amersfoort overzicht

WoonSubliem kan voor u op maat een woning ontwerpen. Klik hier voor inspiratie of neem meteen contact op.

Belangstelling voor een bouwkavel in de Laakse Tuinen en heeft u daarover een vraag? Dan kunt u mailen naar:

vrijekavels@vathorst.com of telefonisch contact opnemen met OBV: 033- 451 10 10

Kijk ook op:

www.laaksetuinen.nl
www.vrijekavelsvathorst.nl
Facebook.com/laaksetuinen
Facebook.com/vrijekavelsinvathorst

Mobiele versie afsluiten