Selecteer een pagina

Bouwkavels op landgoed Westcreecke

5 royale bouwkavels (variërend van 2151 tot 5051 m²)beschikbaar op een schitterend in de natuur gelegen eiland. Hier kunt u in alle rust en privacy genieten van het buitenleven. Realiseer hier uw droomhuis op uw eigen grond.

 

Perfecte balans tussen natuur en comfort

Het uitgestrekte landgoed bestaat uit loofbossen en bloeiende graslanden en natuurlijke waterpartijen. U woont direct aan het water en midden in de natuur.  Op loopafstand bevindt zich het centrum van Dinteloord met alle winkelvoorzieningen, scholen en gezondheidszorg. Het landgoed is makkelijk bereikbaar via de A4. De ligging van het landgoed heeft de perfecte balans tussen natuur en comfort.

Ruim Wonen

De landhuizen mogen gebouwd worden binnen het beeldkwaliteitsplan. Dit plan maakt het mogelijk dat de woningen een robuuste uitstraling krijgen. Een praktijk aan huis, een atelier, met zo veel ruimte is er van alles mogelijk. Op de kavels is uiteraard ook plaats voor bijgebouwen zoals een garage, paardenstallen of een poolhouse. Omdat uw landhuis op een eiland ligt, zijn uw privacy en veiligheid volledig gewaarborgd.

 

Laat uw droomhuis door WoonSubliem ontwerpen

 

Bereikbaar Wonen

Per auto treft u binnen een kwartier diverse uitstekende jachthavens, golfbanen en een keur aan andere sport- en recreatiefaciliteiten. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda, uw zakelijke relaties en legio winkelmogelijkheden zijn snel en gemakkelijk bereikbaar via de A4

 

Natuurlijk Wonen

Landgoed Westcreecke omvat in totaal 24 hectare grond, waarvan 20 hectare bestaat uit bos, waterpartijen en graslanden. Het beheer van het landgoed is extensief van aard; het terrein wordt volgens de flora- en faunawet gemaaid. Het bos zal zich natuurlijk ontwikkelen. In de kreek groeit riet dat elke 3 jaar gedeeltelijk gemaaid wordt en in de ring rond het eiland elke 2 jaar. Ook de paden worden bijgehouden.

landgoed-westcreecke-bouwkavels

Omgeving en Ligging

Landgoed Westcreecke ligt in de Oud-Prinslandsepolder, aan de westkant van Dinteloord. U treft enerzijds de dorpskern met alle voorzieningen op loopafstand en anderzijds het prachtige uitzicht van het weidse polderlandschap. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt op fietsafstand. U bent er slechts enkele minuten van verwijderd.

Landgoed Westcreecke is toegankelijk vanuit De Prinses Marijkestraat. Via de Noordlangeweg is het landgoed ook te bezoeken. Er is een ingang voor fietsers en wandelaars  en een parkeerplaats voor motorvoertuigen. De paden zijn overdag openbaar toegankelijk voor wandelaars, fietsers en invalidenvoertuigen. Zo ziet u dat het landgoed ideaal gelegen is. In een rustige omgeving, maar niet afgelegen of moeilijk bereikbaar.

Interesse in een bouwkavel op het landgoed Westcreecke en wil u meer informatie over de kavels? Neem contact op:

Contactpersoon:

Ernst Verwer, Westcreecke BV
Stoofdijk 37,  4671 RA Dinteloord
T: 06-53217681, T: 0167-522226
Email: info@westcreecke.nl

Makelaar:

De Landerije
Stadhuisstraat 2, 4147 CE, Asperen
088-0044244
info@landerije.nl
www.landerije.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels Bouwkavels landgoed Westcreecke