Selecteer een pagina

Bouwkavels beschikbaar in Heideslag

Dorps wonen doe je in Heideslag in Wehl. Met een wat meer landelijk karakter in deelgebied Koksgoed. En wat dichter bebouwd in de Motketel. Er zijn ruim honderd bouwkavels beschikbaar voor een vrijstaande woning of tweekapper. Met uiteenlopende kavelgroottes. Voor elk wat wils, voor elke portemonnee. In overleg zijn een aantal bouwkavels zelfs te verkleinen voor de komst van extra parkeerplaatsen.

Dorpse woonkwaliteit

Er is in dit woongebied gekozen voor dorpse woonkwaliteit door nadrukkelijk gebruik te maken van het bestaande karakter en de groene omgeving. Het streven bij dit project is een mix van verschillende woningtypen om het levendige en dorpse karakter zoveel mogelijk vorm en inhoud te geven. De buurten in Heideslag krijgen ook een eigen naam zoals Ripperbansveen, Koksgoed, Kiefland en Motketel.

Ziet u zichzelf al uw droomhuis bouwen in de nieuwe wijk Heideslag?

Bekijk hier de informatiemap en de beschikbare bouwkavels in de wijkdelen Koksgoed, Motketel, Ripperbansveen en Plantage Allée. Voor Motketel en Plantage Allée is de grondprijs verlaagd van € 303,- / m2 naar € 266,20 / m2 !

Hebt u belangstelling voor een bouwkavel op de Heideslag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker gronduitgifte, telefoon (0314) 377 377

De kavels in de gemeente Doetinchem worden aangeboden volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Dat wil zeggen dat de reservering van een kavel gebeurt in de volgorde waarin geïnteresseerden zich melden bij de gemeente. Als u de kavel wilt reserveren, hoort u direct of deze nog beschikbaar is. U kunt dan ter plekke reserveren. Een inschrijfformulier vindt u per project op de website van de gemeente Doetinchem.

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels Bouwkavels te koop in Doetinchem