Site pictogram WoonSubliem

Bouwkavels op de Vijverberg

bouwkavel-Vijverberg-Doetinchem-te koop

Bouwkavels op de vijverberg in Doetinchem beschikbaar: Optimale vrijheid in een exclusief decor.

Nabij recreatiegebied Koekendaal verrijst een nieuwe wijk: Op de Vijverberg. Een bijzondere wijk op een unieke locatie. Wonen Op de Vijverberg betekent wonen aan de bosrand in een wijk met veel groen, rust en ruimte. Een wijk met bomen, hagen en een bosrand.

Maar ook een wijk met voor elk wat wils. Met een middengebied waar de straten met rijwoningen smaller zijn. En een buitenrand met veel groen en ruimte voor vrijstaande woningen en twee-onder-een-kappers. Maar waar iedere bewoner een gevoel heeft van wonen met optimale vrijheid in een exclusief decor.

Bouwkavels Vijverberg Doetinchem

 

Vrijheid in oppervlakte, volume en ontwerp

Bij de bouw van uw droomhuis krijgt u veel vrijheid. U beslist zelf over oppervlaktes, volume en ontwerp van de woning (binnen de beeldkwaliteitseisen). Maar u heeft ook veel keuze in de ligging en afmeting van de kavel. Wilt u een kaveltekening met daarom de afmetingen? U kunt deze opvragen bij een medewerker gronduitgifte, telefoon (0314) 377 377

De gemeente Doetinchem heeft Op de Vijverberg een ruim aantal kavels beschikbaar voor de bouw van uw droomhuis.

Onder eigen regie, dus met een eigen architect en aannemer, bouwt u hier uw droomhuis. Helemaal afgestemd naar uw smaak en woonwensen, echter wel binnen de regels van het beeldkwaliteitsplan. Heeft u belangstelling? Kijk dan op de website van de gemeente Doetinchem

Er zijn zesenvijftig kavels beschikbaar voor de bouw van uw droomhuis, waarvan er nog 6 vrij zijn. Deze overgebleven kavels hebben een oppervlakte vanaf 674 m2. Maar wellicht komt er nog een kavel vrij van de in optie zijnde kavels.

WoonSubliem houdt zich aanbevolen om uw woonwensen te vertalen in een woningontwerp waarmee u uw droomhuis kunt realiseren. Voor meer informatie neem contact op.

 

Mobiele versie afsluiten