Site pictogram WoonSubliem

Sancta Maria Noordwijkerhout

Sancta Maria Noordwijkerhout 1

Bouwkavels te koop Sancta Maria Noordwijkerhout: riant wonen op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout.

Wie Landgoed Sancta Maria bezoekt, voelt meteen dat dit een weldadige plek is om te wonen. Het bijna 100 jaar oude landgoed, op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout, gaat een nieuwe toekomst tegemoet.

 

Diversiteit aan kavels

kavels landgoed sancta maria
Wilt u een villa bouwen op Sancta Maria? Dan biedt het landgoed u talloze mogelijkheden. De structuur van de bossen, natuur en fraaie vergezichten leent zich bij uitstek voor een variabele verkaveling. Wonen in het bos, een parkachtige omgeving of met een weide uitzicht? Het kan hier allemaal. Wie hier zijn eigen villa bouwt kan kiezen uit een grote diversiteit aan kavels. Variërend vanaf 900 tot wel 15.000 m2.
 

Laat WoonSubliem uw villa ontwerpen!

Open Dagen Sancta Maria dit najaar

Ook dit najaar organiseert Landgoed Sancta Maria weer een reeks Open Dagen. De ultieme manier om kennis te maken met uw perfecte woonplek en de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op het landgoed te ontdekken.

Tijdens de Open Dag krijgt u nadere nadere informatie, worden rondleidingen over het landgoed met de golfkar service georganiseerd en laten u de maquette van het landgoed zien. Heeft u familie, vrienden of kennissen die nader kennis willen maken met het actuele kavelaanbod op het landgoed? Zij zijn, net als u van harte welkom in de Sales Gallery (Langevelderlaan 1, Noordwijk).

 

Wanneer zijn de Open Dagen?

Op de volgende zaterdagen (in de tweede helft van dit jaar) vinden de Open Dagen plaats:

Zaterdag 2 november

Zaterdag 30 november

U bent tijdens de Open Dagen tussen 11.00 uur en 14.00 uur van harte welkom in onze Sales Gallery. De Sales Gallery ligt na het passeren van de toegangspoort, direct links (Liduinalaan). Reserveert u bovenstaande zaterdagen alvast in uw agenda?

Mobiele versie afsluiten