logo woonsubliem

Eigentijdse woning

Een eigentijdse woning bouwen met bijzondere architectonische elementen? Dit type woning kenmerkt zich door een mix van verschillende bouwstijlen. Zo kan een eigentijdse woning een combinatie van landelijk en modern zijn of van een klassieke woning en een jaren 30 woning. Kies uw favoriete elementen uit elke stijl en mix het tot uw droomhuis! Onze specialisten helpen u graag met het ontwerpen van een unieke en eigentijdse woning, afgestemd op uw woonwensen.

uw eigentijdse woning realiseren

Het ontwerpen van uw eigentijdse woning verloopt in verschillende fasen bij WoonSubliem. We beginnen met een kennismaking en een eerste schetsontwerp. Vervolgens gaan we met uw terugkoppeling aan de slag en maken een voorlopig ontwerp. Dit spreken we door in het vooroverleg, waarna het definitieve ontwerp volgt. We maken ook een selectie van geschikte uitvoerende aannemers voor de bouw van uw droomhuis, zodat u simpel en snel de geschikte vakman vindt. Onze begeleiding loopt tot aan de bouwfase. Wilt u tijdens de bouw van de droomwoning ook om advies kunnen vragen, dan bieden we ook die mogelijkheid.

  • ZExclusief ontwerp
  • ZDeskundige begeleiding van A tot Z
  • ZUw woonwensen zijn ons uitgangspunt
  • ZPersoonlijke en transparante werkwijze

Onze werkwijze

"Uw wensen staan centraal."

Ontwerpen

Samen met u vertalen we uw woonwensen naar een inspirerend, uniek en persoonlijk ontwerp.

Bouwen

Desgewenst kunnen we u tijdens de bouwfase bijstaan met deskundige bouwbegeleiding.

Wonen

Eventueel leveren we ook een passend interieurontwerp en lichtplan.

Extra

We kunnen voor u het aanbestedingstraject en het beoordelen van offertes van aannemers verzorgen.

Bekijk de video over onze werkwijze

We denken mee, vertalen uw ideeën in een creatieve een inspirerende woningschets en verwerken daarin globaal het bouwvolume, het woonoppervlak, de hoofdindeling en natuurlijk de uitstraling. Deze creatieve fase leidt tot het vertalen van uw ideeën in een ruimtelijk concept en vormt daarmee de basis van het ontwerp.

Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk de video!

ontwerpen-tekening

Uw eigentijdse woning laten ontwerpen?

Tijdens een kennismakingsgesprek worden de mooiste ideeën geboren. Bij een ontwerpaanvraag beginnen we met uw persoonlijke wensen op het gebied van ruimte, stijl en indeling. Ook houden we rekening met uw woonwensen voor buiten zoals de bezonning en zichtlijnen.

Meer inspiratie nodig? Vraag dan nu de
brochure aan!

brochure woonsubliem

Mooi ontwerp, goede prijs

"We kwamen via onze aannemer bij WoonSubliem terecht, waar we niet alleen een mooi ontwerp vonden, maar ook een goede prijs. Het contact met Gerben van WoonSubliem vonden we heel prettig."

Ellen Hieltjes & Ruud Westerhof

Doetinchem

Wonen op onze manier

"Wat ons opviel is hoe feilloos WoonSubliem onze wensen en eisen vertaalde naar het woningontwerp. Naast aandacht voor het esthetische, wat wij erg belangrijk vonden, had Gerben een sterke visie en een doordacht plan voor wat betreft de functionele aspecten. Gerben ontwierp een prachtig huis dat volledig op onze manier van leven is afgestemd. Hij maakte de vertaalslag en bracht balans in esthetiek en functionaliteit van het ontwerp, afgestemd op het budget."

Fam. Westerbeek

Hengelo

Goed luisteren en inspireren

"Al bij het eerste gesprek merkten we dat WoonSubliem sterk is in het uitbeelden van woonideeën. Wij vertelden hoe we de woning voor ogen hadden en daar kwam een schets uit die ons erg aansprak."

René en Heide Schut

Doetinchem

Hoe ziet
uw droomhuis
eruit?

©2023 WoonSubliem bv

Pin It on Pinterest

Eigentijdse woning