Selecteer een pagina

Kavels te koop in Brummen

Wilt u wonen in een groene en leefbare omgeving? De Elzenbos in Brummen is een bijzonder ruim opgezette nieuwbouwwijk waarin duurzaamheid, kwaliteit en energiezuinigheid centraal staan. De kavels in Brummen bevinden zich op een locatie waar rust, groen en ruimte volop aanwezig zijn.

In een deelgebied van de Elzenbos ligt het project De Commanderij, bestaande uit tien riante kavels van circa 2.000 m² waarop ruime woningen van circa 15 meter diep gebouwd mogen gaan worden.

Dit deelgebied wordt globaal omsloten door de Elzenbosweg in het noorden, de Provinciale weg N348 aan de oostkant, de Oude Brummense Beek aan de westzijde en de bestaande Meidoornhaag in het zuiden. ​​​​​​​​​​​​​

De verkoop van de kavels in Brummel wordt uitgevoerd door de Gemeente Brummen en Landerijenbureau Kromhof-Pullen.

 

Bouwen op deze kavels naar eigen inzicht

Op de kavels van De Commanderij kunt u uw woning geheel naar eigen wens laten bouwen. U bent vrij in de keuze van een architect en/of aannemer, mits uw plannen passen binnen het bestemmingsplan.

Hierboven ter inspiratie enkele voorbeelden van woningen die WoonSubliem heeft gerealiseerd. Wij kunnen het traject van idee tot en met de bouwaanvraag van uw nieuwe woning voor u verzorgen. GeÏnterresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? neem contact op.

Stel U heeft interesse in een kavel in Brummen, maar wat zijn dan de regels en voorschriften? Hieronder drie handige links die verwijzen naar alle informatie om u beter te oriënteren op de kavels in de Commanderij Brummen:

Visiedocument verkaveling en beeldkwaliteit Elzenbos-west

Prijslijst kavels De Commanderij Brummen

Bestemmingsplan

kavels indeling Commanderij

Gemeente Brummen

De gemeente ligt in het hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. Het maakt deel uit van de IJsselvallei. In het westelijk deel van de gemeente reiken de bossen tot aan de bebouwde kom van Eerbeek. Het oostelijke deel van de gemeente wordt gevormd door het prachtige uiterwaardengebied en het rivierenlandschap van de IJssel met daartussen een fraai afwisselend landschap, de landgoederenzone.

kavels brummen hier komt u te wonen

 

Geschiedenis

De naam Brummen komt voor het eerst voor in één van de oudste oorkonden over Gelderland uit het jaar 794. Het gaat dan om de aanduiding van de plaats ‘Brimnum’, waar graaf Wrachar enkele landerijen in Wichmond schenkt aan de evangelie-prediker Liudger.

De Brummense kernen en buurtschappen zijn in de vroege Middeleeuwen geleidelijk ontstaan als agrarische gemeenschappen.

 

Activiteiten

Voor de liefhebber van natuur, kunst en cultuur is er in de gemeente Brummen en de directe omgeving veel te doen en te beleven. Met de voeten in het water of een heerlijke fietstocht met een picknick in het bos, alles is mogelijk. De gemeente kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur.

Geniet van de wandelingen en fietstochten langs de unieke punten in het landelijke gebied. Fiets naar de Posbank, Loenermark en de Veluwse heides. Brummen wordt omringd door prachtige steden zoals Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem en leuke attracties zoals de Hoge Veluwe, Burgers Bush, Julianatoren en de Apenheul.

 

Ziet u zichzelf al wonen op De Commanderij?

Laat u inspireren door onze projecten. WoonSubliem ontwerpt woningen in uw eigen stijl.

 

Heeft u interesse in een kavel?

Zet direct de eerste stap, door uw interesse kenbaar te maken bij Landerijenbureau Kromhof-Pullen. Dit kunt u doen door een vrijblijvend gesprek aan te vragen waarbij u aangeeft welke kavel uw voorkeur geniet. In dit gesprek is er uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Details van de kavels bekijken en inschrijven kan ook hier

 

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels Kavels te koop in Brummen