Selecteer een pagina

Klanten Over ons

Samenwerken met WoonSubliem doet u alleen als er een ‘klik’ is tussen uw woonwensen, verwachtingen en onze werkwijze. Daarnaast is het ontwerpen en bouwen van uw woning iets wat u het liefste overlaat aan een partij waarmee mensen die u voorgingen goede ervaringen hebben. Lees hieronder de ervaring van een aantal van onze klanten. Hun droomwens is reeds in vervulling gegaan. Bent u enthousiast over de beschreven ervaringen; Woonsubliem realiseert ook graag uw droomhuis!

huis ontwerp schets

Eerste schets was meteen goed

Wat ons het meeste opviel was dat WoonSubliem de woning ontwierp zoals wij die in ons hoofd hadden. Het wordt een huis in jaren ’30 stijl met een goede mix van sfeerelementen en strakke lijnen, precies wat we wilden. Bij het eerste gesprek vertelden we Gerben onze ideeën en daar kwam direct een ontwerp uit dat bijna af was. Bovendien was hij niet heel strak en zakelijk in de omgang, maar gewoon lekker informeel wat we erg prettig vonden. Gerben dacht goed met ons mee en kwam met praktische tips, dingen waar je zelf niet aan zou denken. Hij was ook altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen van onze kant. Hij liet niks dagen liggen, dat viel ons echt op. Sjoerd Koster en Rosemarie Willemsen, Wehl.

Goed luisteren en inspireren

Al bij het eerste gesprek merkten we dat WoonSubliem sterk is in het uitbeelden van woonideeën. Wij vertelden hoe we de woning voor ogen hadden en daar kwam een schets uit die ons erg aansprak. Gerben luisterde goed en droeg zelf mogelijkheden aan om ons te inspireren. De nieuwbouw wordt een klassiek vrijstaand herenhuis met eigentijdse invloeden. We zijn niet alleen heel gelukkig met het resultaat, maar ook met de aantrekkelijke prijs. René en Heidi Schut, Doetinchem.

Mooi ontwerp, goede prijs

We kwamen via onze aannemer bij WoonSubliem terecht, waar we niet alleen een mooi ontwerp vonden, maar ook een goede prijs. Het contact met Gerben van WoonSubliem vonden we heel prettig. De lijnen zijn kort, hij is nergens te beroerd voor, luistert goed naar wat je wilt, maakt een schets en legt die voor. Daar konden wij aanpassingen op doorgeven en zo werd het steeds in goed overleg de woning die we nu gaan bouwen. Een hele positieve samenwerking! Ellen Hieltjes en Ruud Westerhof, Doetinchem.

Een schot in de roos

Via internet zijn wij in contact gekomen met Woonsubliem. Op www.Funda.nl stond een twee-onder-één-kapper te koop, die was ontworpen door Woonsubliem. Omdat we op zoek waren naar een onafhankelijke ontwerppartij hebben we hen gebeld. Dat was een schot in de roos, met WoonSubliem zat het meteen goed. Als civieltechnisch ontwerper heb ik zelf het ontwerp van de woning op papier gezet. WoonSubliem zorgde voor de bouwkundige onderbouwing en kwam met handige aanvullingen en adviezen, zoals het omdraaien van de woonkamer en de woonkeuken voor een optimale indeling. Bovendien regelen ze de bouwvergunning en de begeleiding van de aanbesteding om tot de meest geschikte aannemer te komen, wat erg prettig is. We hebben regelmatig contact om alles goed op elkaar af te stemmen en het traject verloopt soepel. Erg tevreden, kortom! Floris Kock en Janneke Loeven, Wijnbergen

Wonen op onze manier

Wat ons opviel is hoe feilloos WoonSubliem onze wensen en eisen vertaalde naar het woningontwerp. Naast het esthetische, wat wij erg belangrijk vonden, had Gerben ook een sterke visie en een doordacht plan voor wat betreft de functionele aspecten. Gerben ontwierp een prachtig huis dat volledig op onze manier van leven is afgestemd. Hij maakte de vertaalslag en bracht balans in het esthetische en het functionele van het ontwerp, afgestemd op het budget. Fam. Westerbeek, Hengelo (O).

Een goede klik en veel vertrouwen

Na het lezen van goede referenties op een forum van eigenhuis.nl hebben wij contact gezocht met WoonSubliem. Gerben kwam kort daarna naar het zuiden rijden om mee te denken over onze droom. Een luisterend oor met veel inspirerende ideeën vanuit onze wensen zorgde ervoor dat we helemaal gelukkig werden van de eerste inspiratieschets. Hier zijn we ook mee verder gegaan; wat kan binnen het budget, wat vinden wij belangrijk en waar kun je keuzes in maken. Zeker de informele en gemoedelijke sfeer waarmee Gerben te werk gaat zorgde bij ons voor een goede klik en veel vertrouwen. Chantal en Roel de Jong, Baarlo

Duidelijk en inzichtelijk schetsontwerp

Tijdens het eerste gesprek, bij ons thuis, vertelden we Gerben onze woonwensen en ideeën. Hij luisterde goed, en kwam tijdens dit eerste gesprek met goede aandachtspunten, tips en ideeën. Snel na deze afspraak lag er een duidelijk en inzichtelijk schetsontwerp klaar met nog meer goede ideeën die ons erg aanspraken en waarbij het nog steeds onze woning is. WoonSubliem kwam zijn afspraken na en reageerde snel, kortom een hele positieve ervaring. Wij bevelen WoonSubliem zeker aan, ook in onze vrienden en kennissenkring. Bas en Edith, Hengelo (GLD)

We zijn overtuigd van deze aanpak

We hadden altijd al de droom om zelf op een stukje grond ons eigen huis te bouwen. Een huis dat helemaal volgens onze wensen en ideeën werd ingevuld. Toen wij de kans kregen om een kavel te kopen en zelf daarop een huis te laten bouwen, hebben we daar direct een optie op genomen. Gedurende die optie zijn we ons gaan oriënteren (veel rondrijden) en hebben al onze wensen in kaart gebracht. We hadden al vrij snel een duidelijk beeld van het type woning die we wilden. We zijn in eerste instantie met onze wensen, ideeën en de gestelde eisen van de gemeente naar een aantal bouwondernemingen gestapt. Dit was echter wel een domper, want veel ondernemingen gaan pas een tekening etc. uitwerken als ze zeker weten dat ze de order krijgen. Hierdoor zouden we al in een vroeg stadium gedwongen worden om voor een aannemer te kiezen, terwijl we nog niet eens rond waren over de grond en het ontwerp. Om zoveel mogelijk flexibiliteit en vrijheid in te bouwen zijn we op zoek gegaan naar iemand, die de woning die wij wilden, kon ontwerpen (tekenen). Zo kwamen we bij Gerben van Kampen (ontwerper van WoonSubliem) terecht. Met hem hebben we uitgebreid gesproken over onze ideeën en wat we belangrijk vinden. Aan de hand van foto’s en tekeningen hebben we uitgelegd wat we wilden en verwachten. Gerben heeft ons geadviseerd en kwam met een aantal goede adviezen. Hij heeft al deze informatie tot zich genomen en er een heel mooi ontwerp van gemaakt. Deze basis was gelijk goed en heeft de gemeente (welstand) op enkele kleine punten na goedgekeurd. Samen met Gerben hebben we toen nog eens kritisch naar de tekening gekeken en een aantal kleine punten veranderd. Met deze tekening zijn we naar een paar aannemers gegaan en op basis van de tekeningen hebben we toen passende offertes gekregen. Door deze aanpak kwamen al snel de verschillen per aannemer naar boven en hebben we er met één goede afspraken kunnen maken. We zijn ervan overtuigd dat door deze aanpak we sneller, duidelijker, beter en goedkoper hebben gewerkt dan door alles bij één partij (aannemer) neer te leggen. Ook hebben we goed met Gerben kunnen sparren en heeft hij ons van goed advies voorzien waardoor het helemaal onze droomwoning is geworden. Onze woning is correct opgeleverd en we wonen er nu al weer een tijdje met erg veel plezier.” Huub en Saskia (Almelo)

in één woord: Subliem

Aan mij is de vraag gesteld om mijn ervaringen met WoonSubliem te verwoorden. j.l. augustus hebben wij een wonig gekocht, voor onze bestemming misten wij nog een slaapkamer, kantoortje en bijkeuken. Begin augustus eerste gesprek gehad met Gerben van Kampen van WoonSubliem betreffende onze wensen hierover, hier werden al wat mogelijkheden geopperd, en schetsjes gemaakt. Hierbij kwam Gerben met een dusdanige schets waarbij in de toekomst zeer eenvoudig een veranda geplaats kan worden. Binnen twee weken hadden wij de definitieve tekeningen en aanvraag voor bouwvergunning binnen van Gerben, zonder ook maar een vraag van de gemeente is alles goedgekeurd. Met deze tekeningen en duidelijke omschrijvingen betreffende toe te passen materialen hebben wij een aantal aannemers benaderd voor een prijsopgave zodat we ook appels met appels konden vergelijken. De rekening van WoonSubliem hebben we hierdoor op de aannemer dan ook dubbel en dwars terugverdient. De doorlooptijd tussen eerste gesprek, vergunningen en bouw is hierdoor supersnel gegaan en tot onze volle tevredenheid. Onze ervaring met woonsubliem is in één woord Subliem Groet, Gerard-Birgitte-Lobke-Inge-Jelmer Obbink

Een goede mix tussen onze functionele wensen en Gerben z’n creatieve ontwerp

We hebben Gerben ontmoet op een woningbeurs. Het klikte meteen. Gerben, van WoonSubliem, is in staat om zich goed te verplaatsen in wat we wilden. Hij geeft je het gevoel dat hij je droomhuis weet te realiseren en dat hij daarvoor tot het uiterste wil gaan. Het resultaat mag er zijn. We zijn erg blij met het uiteindelijke ontwerp. Een goede mix tussen onze functionele wensen en Gerben z’n creatieve ontwerp. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met Gerben en bevelen hem van harte aan. Alex en Annet van Tongeren

Pin It on Pinterest

Share This
Klanten Over Ons