Selecteer een pagina

Kavels te koop in ’t Vaneker

In ’t Vaneker zijn op dit moment verschillende kavels te koop die geschikt zijn voor landhuizen en villa’s. De grote kavels voor de landhuizen in de buitenschil van ’t Vaneker zijn nagenoeg welstandsvrij. De kavels zijn ruim opgezet en uitermate geschikt voor architectonische woningen met landelijk uitzicht. Ook voor de te bouwen villa’s zijn ruime kavels beschikbaar. Er wordt hier beperkt gestuurd op de bouwstijl, maar de landschappelijke context en eigenheid is wel richtinggevend.

WoonSubliem heeft in opdracht al een woning ontworpen die is gerealiseerd op ’t Vaneker, zie de afbeelding hieronder.

schuurwoning-'t Vaneker- enschede

Over ’t Vaneker Enschede

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen in een groene bosrijke omgeving, dichtbij de stad!

Villa-met-rieten-kap-in-de-Lier-tuinzijde-#295

’t Vaneker: Precies hoe je het wil

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische panden die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

schuurwoning-Emmeloord

’t Vaneker is jouw sleutel tot complete vrijheid, in meerdere opzichten. Vrijheid is het ultieme begrip waar mensen wereldwijd naar streven. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven naar je eigen inzichten vorm te geven. Natuurlijk wel met respect voor mensen in je omgeving.

 

Meer informatie over de beschikbare kavels en de aankoopprocedure: https://www.vaneker.nl/te-koop/kavels/

Villa-met-asymmetrische-kap-in-Tynaarlo-dag-346

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels Nieuwbouwkavels in Enschede