SCHUURWONING IN GAANDEREN #140

schuur vide overdekt terras

De schuur en het landschap

Deze woning is ontworpen voor een locatie waar een aantal schuren gesloopt werden en er een woonhuis voor teruggebouwd mocht worden. Er is gekozen voor een schuurconcept waarbij de voorzijde duidelijke refereert aan een schuur en de achterzijde zich opent naar het prachtige landschap.

Robuust karakter

De woning is zo gepositioneerd dat het de achterpui het mooiste zicht heeft op de omgeving. De materialisering refereert ook aan het buitengebied: golvende dakplaten, ruwe houten planken en witte boeidelen. In het voorhuis bevindt zich beneden de slaapkamer, sanitair en berging, boven bevinden ook slaapvertrekken. Door toepassing van een grote vide ontstaat daarachter een hoge, open living. Het huiselijke leven staat steeds in verbinding met het prachtige uitzicht op het buitengebied.

Schuur hout woning
schuur woning-hout-open
schuur woning-hout-gesloten

Pin It on Pinterest

Share This