SCHUURWONING IN ZEVENAAR #324

Schuurwoning in Zevenaar Veranda

Moderne schuurwoning die ook in de stad tot zijn recht komt.

De woning is logisch en praktisch opgezet, de entree heeft een toilet die niet zichtbaar is. De open trap zorgt voor een ruim gevoel. De doorgang naar de woonkamer zorgt voor ruimtelijke beleving, waarbij de tuin zichtbaar is door de openslaande deuren. De keuken is ingericht voor een kookeiland en de bijkeuken voor de nodig opslag en achter entree.

Natuurlijke tinten

De gevels zijn uitgevoerd in douglas hout en zorgen voor een natuurlijke grijze tint na verloop van tijd. De douglas houten gebinten/spant idem. Een strakke vlakke dakpan op een lang en strak dak zorgt voor eenheid. Aluminium Finstral kozijnen geven de schuurwoning extra verfijning.

Schuurwoning in Zevenaar Douglas hout
Schuurwoning in Zevenaar aluminium kozijnen

Flexibele indeling

De ruime woonkamer gelegen aan de overstekzijde is zeer ruim. Bijna 5 bij 8 meter. Meerder inrichtingen zijn mogelijk waarbij de openslaande deuren en haard zeer prominent zijn.  De veranda is de eyecatcher van de woning.

Pin It on Pinterest

Share This