Site pictogram WoonSubliem

Schuurwoning in Zutphen #202

sschuurwoning-zwart-wit-zutphen-lamellen

SCHUURWONING IN ZUTPHEN #202

moderne schuurwoning zwart en grijs lamellen

Moderne Schuurwoning

De schuurwoning, die zich bevindt in de lage gronden langs de IJssel, is geplaatst op een betonplint. Aan de voorzijde ontstaat, door het doortrekken van het zadeldak, een overdekte buitenruimte.

Traditionele materialen

Deze schuurwoning is uitgevoerd met een ruim overstek om zo bescherming te bieden tegen weer en wind. In de materialisering is gekozen voor traditionele materialen als keramische pannen en metselwerk in een zwart/wit kleurstelling.

Lange zichtlijnen

De woning heeft een open plattegrond met lange zichtlijnen. Om de ruimtelijkheid te versterken is gekozen voor zgn. “bel-etage”, (de hoogte op de begane grond is 3,25 meter. In de aanbouw bevinden zich een slaapkamer, badkamer en de berging.

Transparant en ruimtelijk

De riante glaspartijen zorgen voor een zeer ruimtelijk effect. Deze woning is volledig energieneutraal uitgevoerd.

Mobiele versie afsluiten