Villa in Sneek #220

Strak design

Het kavel met een trapeziumvormig oppervlakte vormt een extra uitdaging voor opdrachtgever en ontwerper. Mede doordat de achterzijde van het kavel grenst aan een grote waterrijke omgeving vraagt dit kavel om een specifiek ontwerp. Het is dan ook een villa geworden die zijn kracht ontleend aan een helder lijnenspel, gebruikmakend van de omgeving.

warme uitstraling

De wens van de opdrachtgever voor een modern ontwerp, maar niet te abstract, is door de ontwerper vertaald door te kiezen voor een gevelbekleding in vergrijzende houten gevelbekleding. Om de massa opbouw te versterken zijn er enkele accenten uitgevoerd in antraciet kleurig metselwerk. Hierdoor ontstaat er een levendig lijnenspel tussen de verschillende bouwvolumes.

Geniet van het uitzicht

In het ontwerp is gekozen om maximaal van het uitzicht te gaan genieten. daarom zijn alle woonruimten, maar ook de master bedroom en werkkamer, geplaatst aan de achtergevel. Op de verdieping is een separaat woonvertrek gemaakt, dat ook vanaf de buitenzijde bereikbaar is. De imposante halpartij zorgt ervoor dat je vorstelijk wordt ontvangen.

Villa in Sneek #220

Strak design

Het kavel met een trapeziumvormig oppervlakte vormt een extra uitdaging voor opdrachtgever en ontwerper. Mede doordat de achterzijde van het kavel grenst aan een grote waterrijke omgeving vraagt dit kavel om een specifiek ontwerp. Het is dan ook een villa geworden die zijn kracht ontleend aan een helder lijnenspel, gebruikmakend van de omgeving.

warme uitstraling

De wens van de opdrachtgever voor een modern ontwerp, maar niet te abstract, is door de ontwerper vertaald door te kiezen voor een gevelbekleding in vergrijzende houten gevelbekleding. Om de massa opbouw te versterken zijn er enkele accenten uitgevoerd in antraciet kleurig metselwerk. Hierdoor ontstaat er een levendig lijnenspel tussen de verschillende bouwvolumes.

Geniet van het uitzicht

In het ontwerp is gekozen om maximaal van het uitzicht te gaan genieten. daarom zijn alle woonruimten, maar ook de master bedroom en werkkamer, geplaatst aan de achtergevel. Op de verdieping is een separaat woonvertrek gemaakt, dat ook vanaf de buitenzijde bereikbaar is. De imposante halpartij zorgt ervoor dat je vorstelijk wordt ontvangen.

Pin It on Pinterest

Share This