Site pictogram WoonSubliem

Nieuwbouwkavels in Steenwijk

Nieuwbouwkavels in Steenwijk 2

Bouwkavels op steenworp afstand van Steenwijk

Op het snijvlak van Overijssel, Drenthe en Friesland vindt u het buitengewone woongebied Landgoed De Woldberg.

In een prachtige omgeving aan het water en omringd door prachtige natuur is het voor particulieren nu mogelijk om een woning te laten ontwerpen en bouwen op een royale bouwkavels van minimaal 2.000 m².

Interesse? Neem contact op.

Landgoed De Woldberg is de ideale plek voor natuurliefhebbers die royaal en ruimtelijk willen wonen.

De ruime diversiteit aan bouwkavels zorgen voor een verrassend aanbod. Zo kunt u kiezen voor een waterkavel grenzend aan het Eesermeer of één van de ruime tuinkavels die het Landgoed rijk is.  Het voorzieningenniveau van Steenwijk is verrassend hoog. De historische panden geven het vestingstadje sfeer. De randstad ligt op nog geen uur rijden en in Steenwijk stopt een intercity.

De Beschikbare bouwkavels op landgoed De Woldberg

Nieuwbouwkavels in Steenwijk 1

WoonSubliem kan uw partner zijn bij het realiseren van uw droomhuis op één van de bouwkavels op landgoed De Woldberg

We hebben het beeldkwaliteitsplan bestudeerd en we doen alvast een suggestie voor de mogelijke invulling van het woningontwerp met enkele impressies.

Strakke, vooral horizontale lijnen en ver overstekende dakranden op bouwkavels van minimaal 2.000 m². Dat zijn de hoofdkenmerken van de villa’s in Eeser Buiten. Misschien herkent u er de bouwstijl van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright (1857-1959) in, wiens revolutionaire werk hier model heeft gestaan en ruimte biedt voor veel variatie. Behoudens de indeling zijn gelijkvloers wonen, een souterrain of een drive-in garage enkele van de vele mogelijkheden binnen deze bouwstijl.

Het is zeker de moeite waard om Landgoed De Woldberg te bezoeken en daar zelf ideeën op te doen. Wright liet zich sterk inspireren door de natuur, zijn ontwerpen passen in het landschap; hij streefde naar een ruimtelijke versmelting tussen binnen en buiten. WoonSubliem ontwerpt voor u een unieke villa die voldoet aan uw specifieke woonwensen, voorkeuren en stijl. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op en misschien woont u binnenkort aan de Krekensingel of de Buitensingel.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op om te ontdekken wat WoonSubliem voor u kan betekenen bij het realiseren van uw droomhuis!

Er is maar één manier om uw perfecte woonplek op Landgoed De Woldberg te ontdekken en dat is met een bezoek aan het Landgoed. Op deze manier kunt u met eigen ogen de vele mogelijkheden en karakteristieke plekken op het Landgoed beleven. Het Landgoed is vrij toegankelijk, dus u kunt rustig op eigen gelegenheid langskomen. Wilt u liever een vrijblijvende rondleiding van één van onze medewerkers neem dan contact op.

Voor meer informatie over en verkoop van de bouwkavels:

Bel: 0513 70 45 35

Mail: info@landgoeddewoldberg.nl

Mobiele versie afsluiten