Selecteer een pagina

Schuurwoning in Angerlo #299

schuurwoning houten balken risaliet

Schuurwoning optima forma

In deze royaal opgezette schuurwoning is een ideale combinatie gemaakt tussen stijl, uiterlijk en woonwensen. Zonder de sfeer van een schuurwoning geweld aan te doen is Gerben erin geslaagd om voor deze familie een echt familiehuis te ontwerpen. Alle woonruimten hebben een prettig formaat gekregen en hebben elk een eigen plek gekregen.

Binnen wonen buiten leven

Het ontwerp heeft en zeer prominente keuken gekregen die zowel ruimtelijk als licht is uitgevoerd. Aansluitend is een overdekt terras met buitenhaard om zo al vroeg in het voorjaar te kunnen genieten van het echte buitenleven. De woonkamer daarintegen heeft een intieme plek gekregen met een prachtige haard voor de koude winterdagen.

schuurwoning houten balken risaliet
schuurwoning houten balken

Externe kenmerken

De herkenbare basis met houten gebinten, gecombineerd met strak metselwerk geeft het woonhuis een eigentijds aanzicht. De prominente entree met risaliet maakt duidelijk waar de hoofdentree zich bevindt.  Ook de overdekte terrassen hebben houten kolommen en liggers gekregen. Om onder het grote overstek voldoende ruimtelijk gevoel te behouden is hier gekozen om de wanden in wit stucwerk uit te voeren.

Verrassend veel binnenruimte

Op elke woonlaag is veel ruimte aanwezig. Zo is op de begane grond nog een extra speelkamer gerealiseerd om de kinderen een fijne eigen plek te geven. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers aanwezig met een ruime badkamer. Tevens is in dit ontwerp een vaste trap opgenomen om  zo de zolder maximaal te kunnen benutten.

schuurwoning houten balken lamellen

Pin It on Pinterest

Share This
Schuurwoning in Angerlo #299