logo woonsubliem

Landelijke woning

Landelijk wonen staat hoog op het lijstje met populaire woonstijlen. Wie wil er nou niet middenin de natuur wonen, vrij van de drukte van het dagelijkse bestaan? Een landelijke woning kopen kan hierdoor een lastige opgave zijn. Dit woningtype is zo populair dat het aanbod schaars is. De oplossing? Uw eigen landelijke woning laten ontwerpen en bouwen. Eén die aan alle persoonlijke wensen voldoet en is ontworpen als Uw droomhuis! Onze specialisten helpen u graag aan een uniek ontwerp.

Uw eigen landelijke woning realiseren

Uw eigen landelijke woning ontwerpen vraagt om een professionele aanpak. Bij WoonSubliem realiseren we in zes fasen een landelijke woning. We gaan samen met je aan de tekentafel zitten voor een schetsontwerp, een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. Als u dat wenst maken wij een voorselectie van geschikte aannemers. Wilt u ook tijdens de bouwfase gebruik maken van onze expertise? Wij bieden de mogelijkheid om u gedurende het complete project bij te staan met deskundige ondersteuning en advies. We zien er dan tevens op toe dat de werkzaamheden, door de uitvoerende partij, correct worden uitgevoerd volgens het ontwerp.

  • ZExclusief ontwerp
  • ZDeskundige begeleiding van A tot Z
  • ZUw woonwensen zijn ons uitgangspunt
  • ZPersoonlijke en transparante werkwijze

Onze werkwijze

"Uw wensen staan centraal."

Ontwerpen

Samen met u vertalen we uw woonwensen naar een inspirerend, uniek en persoonlijk ontwerp.

Bouwen

Desgewenst kunnen we u tijdens de bouwfase bijstaan met deskundige bouwbegeleiding.

Wonen

Eventueel leveren we ook een passend interieurontwerp en lichtplan.

Extra

We kunnen voor u het aanbestedingstraject en het beoordelen van offertes van aannemers verzorgen.

Bekijk de video over onze werkwijze

We denken mee, vertalen uw ideeën in een creatieve een inspirerende woningschets en verwerken daarin globaal het bouwvolume, het woonoppervlak, de hoofdindeling en natuurlijk de uitstraling. Deze creatieve fase leidt tot het vertalen van uw ideeën in een ruimtelijk concept en vormt daarmee de basis van het ontwerp.

Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk de video!

ontwerpen-tekening

Uw eigen landelijke woning laten ontwerpen?

Tijdens een kennismakingsgesprek worden de mooiste ideeën geboren. Bij een ontwerpaanvraag beginnen we met uw persoonlijke wensen op het gebied van ruimte, stijl en indeling. Ook houden we rekening met uw woonwensen voor buiten zoals de bezonning en zichtlijnen.

Meer inspiratie nodig? Vraag dan nu de
brochure aan!

brochure woonsubliem

Mooi ontwerp, goede prijs

"We kwamen via onze aannemer bij WoonSubliem terecht, waar we niet alleen een mooi ontwerp vonden, maar ook een goede prijs. Het contact met Gerben van WoonSubliem vonden we heel prettig."

Ellen Hieltjes & Ruud Westerhof

Doetinchem

Wonen op onze manier

"Wat ons opviel is hoe feilloos WoonSubliem onze wensen en eisen vertaalde naar het woningontwerp. Naast aandacht voor het esthetische, wat wij erg belangrijk vonden, had Gerben een sterke visie en een doordacht plan voor wat betreft de functionele aspecten. Gerben ontwierp een prachtig huis dat volledig op onze manier van leven is afgestemd. Hij maakte de vertaalslag en bracht balans in esthetiek en functionaliteit van het ontwerp, afgestemd op het budget."

Fam. Westerbeek

Hengelo

Goed luisteren en inspireren

"Al bij het eerste gesprek merkten we dat WoonSubliem sterk is in het uitbeelden van woonideeën. Wij vertelden hoe we de woning voor ogen hadden en daar kwam een schets uit die ons erg aansprak."

René en Heide Schut

Doetinchem

Hoe ziet
uw droomhuis
eruit?

©2023 WoonSubliem bv

Pin It on Pinterest

Landelijke woning