SCHUURWONING IN ZEVENAAR #384

Schuurwoning zevenaar tuinzijde

Eigenzinnige Schuurwoning in Zevenaar

Op een locatie in Zevenaar aan de rand van een nieuwbouwwijk heeft WoonSubliem voor een klant een eigenzinnige schuurwoning ontworpen.  Het donkere basement, uitgevoerd in donker hout, krijgt een bovenbouw van een luchtig, wit stucwerk. Hierdoor ontstaat er een frisse en moderne opzet. Door toepassing van houten spanten, uitgevoerd in een transparante houtkleur, die doorlopen in de zijgevels worden klassieke details verweven met een eigentijdse oplossing. Als extra houtaccent zijn er op de verdieping tussen de kozijnen houten balken mee ontworpen.

Vernieuwende Bouwwijze

Door in overleg met de opdrachtgever te kiezen voor een vernieuwend bouwsysteem, worden wanden gerealiseerd met een isolatiewaarde van minimaal Rc=6 en daken met minimaal Rc=8. In combinatie met een gebalanceerde ventilatie, een warmtepomp en triple beglazing ontstaat er een schuurwoning die erg goed past in het streven naar energiezuinig bouwen en wonen.

Schuurwoning zevenaar oprit
Schuurwoning zevenaar tuinzijde bijgebouw

Compact en toch ruimtelijk

De indeling van de schuurwoning is afgestemd op de wensen van de klant; praktisch en toch ruimtelijk. Door te kiezen voor een open keuken in combinatie met de woonkamer ontstaat er aan de zonzijde een zeer ruimtelijk effect. Verder is er op de begane grond ruimte voor bijkeuken en werkkamer gerealiseerd. De verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte.

 

Schuurwoning zevenaar schuifpui

Pin It on Pinterest

Share This