logo woonsubliem

UW EIGEN SCHUURWONING REALISEREN?

Van nature karakteristiek, robuust en landelijk, uitgevoerd in prachtige materialen. Of in een moderne en strakke uitvoering terwijl de charme behouden blijft. Een schuurwoning is heel geschikt voor een eigentijdse combinatie van traditionele en moderne elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strak gestucte buitenmuren en een groot glasoppervlak in de gevel. Of een met riet gedekte kap. Onze specialisten vertalen uw ideeën naar een uniek en persoonlijk ontwerp.

Onze aanpak is net zo eigenzinnig als het ontwerp! Uw eigen schuurwoning ontwerpen ontwerpen wij helemaal afgestemd op uw woonwensen. Dit begint met een schets en werkt vervolgens stap voor stap naar de bouwfase toe. We bieden ook de mogelijkheid om tijdens de bouw van uw schuurwoning extra ondersteuning te bieden. Wij zullen u dan van deskundig advies voorzien en controleren of de belangrijke uitgangspunten van het ontwerp correct worden geïmplementeerd. Op deze manier heeft u geen omkijken naar bouwtechnische zaken en kan de voorpret van het inrichten alvast beginnen.

  • ZExclusief ontwerp
  • ZDeskundige begeleiding van A tot Z
  • ZUw woonwensen zijn ons uitgangspunt
  • ZPersoonlijke en transparante werkwijze

Onze werkwijze

"Uw wensen staan centraal."

Ontwerpen

Samen met u vertalen we uw woonwensen naar een inspirerend, uniek en persoonlijk ontwerp.

Bouwen

Desgewenst kunnen we u tijdens de bouwfase bijstaan met deskundige bouwbegeleiding.

Wonen

Eventueel leveren we ook een passend interieurontwerp en lichtplan.

Extra

We kunnen voor u het aanbestedingstraject en het beoordelen van offertes van aannemers verzorgen.

Bekijk de video over onze werkwijze

We denken mee, vertalen uw ideeën in een creatieve een inspirerende woningschets en verwerken daarin globaal het bouwvolume, het woonoppervlak, de hoofdindeling en natuurlijk de uitstraling. Deze creatieve fase leidt tot het vertalen van uw ideeën in een ruimtelijk concept en vormt daarmee de basis van het ontwerp.

Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk de video!

ontwerpen-tekening

Uw eigen schuurwoning laten ontwerpen?

Tijdens een kennismakingsgesprek worden de mooiste ideeën geboren. Bij een ontwerpaanvraag beginnen we met uw persoonlijke wensen op het gebied van ruimte, stijl en indeling. Ook houden we rekening met uw woonwensen voor buiten zoals de bezonning en zichtlijnen.

Meer inspiratie nodig? Vraag dan nu de
brochure aan!

brochure woonsubliem

Mooi ontwerp, goede prijs

"We kwamen via onze aannemer bij WoonSubliem terecht, waar we niet alleen een mooi ontwerp vonden, maar ook een goede prijs. Het contact met Gerben van WoonSubliem vonden we heel prettig."

Ellen Hieltjes & Ruud Westerhof

Doetinchem

Wonen op onze manier

"Wat ons opviel is hoe feilloos WoonSubliem onze wensen en eisen vertaalde naar het woningontwerp. Naast aandacht voor het esthetische, wat wij erg belangrijk vonden, had Gerben een sterke visie en een doordacht plan voor wat betreft de functionele aspecten. Gerben ontwierp een prachtig huis dat volledig op onze manier van leven is afgestemd. Hij maakte de vertaalslag en bracht balans in esthetiek en functionaliteit van het ontwerp, afgestemd op het budget."

Fam. Westerbeek

Hengelo

Goed luisteren en inspireren

"Al bij het eerste gesprek merkten we dat WoonSubliem sterk is in het uitbeelden van woonideeën. Wij vertelden hoe we de woning voor ogen hadden en daar kwam een schets uit die ons erg aansprak."

René en Heide Schut

Doetinchem

Hoe ziet
uw droomhuis
eruit?

©2023 WoonSubliem bv

Pin It on Pinterest

Schuurwoning realiseren