SCHUURWONING IN VEGHEL #236

schuurwoning lamellen glas vide

Moderne vormgeving

“Een schuurwoning, maar dan wel lekker modern”. In de basis een eenvoudige zuivere vorm, door de toepassing van een constructieprincipe van stalen spanten en prefab buitengevels ontstaat er een zeer flexibel in te vullen woonhuis. Het front is geheel bekleed met hout. De zijwanden zijn bekleed met dakpannen en de achtergevel is volledig van glas.

Ruim van binnen

De lange smalle hal in het midden van het huis vormt de as naar alle woonruimten. Vanuit deze hal kom je aan het eind terecht in de woonkamer, die voorzien is van een grote vide en veel glas. De verhoogde zijgevels geven extra ruimte op de verdieping.  De geknikte dakramen zorgen  voor voldoende lichtinval op de verdieping.

schuurwoning vide lamellen
schuurwoning lamellen terras

Bijzonder van buiten

De toegepaste materialen maken dit ontwerp uniek. De abstracte vorm met de doorlopende dakpannen in de zijgevels contrasteren met de openheid in de achtergevel. Het toegepaste hout en de lamellen zorgen voor een warme uitstraling. De centraal geplaatste kachel zorgt voor de echte warmte.

Veel leefruimte

De indeling met de centrale hal geeft de mogelijkheid om alle ruimten onafhankelijk van elkaar te bereiken. De bijkeuken, werkkamer, tv-kamer, woonkeuken en woonkamer hebben hierdoor allen een eigen plaats gekregen. Op de verdieping is, ondanks een grote vide, ruimte voor drie grote slaapkamers en twee badkamers.

schuurwoning dakramen terras

Pin It on Pinterest

Share This