logo woonsubliem

uw eigen Landhuis

Wonen in een landhuis is landelijk wonen. Klassiek of modern. Met authentieke elementen, en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Wij kunnen uw  ideeën omzetten in een droomwoning, uniek in zijn soort, comfortabel in woongemak en exclusief voor u ontworpen. Leg uw woonwensen aan ons voor, dan vertalen wij deze naar een eigentijds ontwerp. Heeft u nog geen idee wat u wil qua ontwerp? Dan helpen we u graag aan de juiste inspiratie.

uw eigen Landhuis realiseren

Bij het ontwerpen van uw landhuis hebben we niet alleen oog voor een exclusieve buitenkant, maar ook voor de woongemakken binnen. Alle uitwerkingen en afwerkingen worden tot in detail doorgesproken, er gebeurt niets zonder uw instemming. Dit geldt ook voor de aannemer die de villa gaat bouwen. Wij maken desgewenst een voorselectie, maar u bent helemaal vrij in de keuze voor een bouwer. WoonSubliem biedt ook de mogelijkheid voor extra ondersteuning tijdens de bouw van uw eigen landhuis. In dat geval staan we u bij met deskundige bouwbegeleiding en controle op de uitgangspunten van het ontwerp. Zo wordt uw eigen landhuis realiseren een zorgeloos traject!

  • ZExclusief ontwerp
  • ZDeskundige begeleiding van A tot Z
  • ZUw woonwensen zijn ons uitgangspunt
  • ZPersoonlijke en transparante werkwijze

Onze werkwijze

"Uw wensen staan centraal."

Ontwerpen

Samen met u vertalen we uw woonwensen naar een inspirerend, uniek en persoonlijk ontwerp.

Bouwen

Desgewenst kunnen we u tijdens de bouwfase bijstaan met deskundige bouwbegeleiding.

Wonen

Eventueel leveren we ook een passend interieurontwerp en lichtplan.

Extra

We kunnen voor u het aanbestedingstraject en het beoordelen van offertes van aannemers verzorgen.

Bekijk de video over onze werkwijze

We denken mee, vertalen uw ideeën in een creatieve een inspirerende woningschets en verwerken daarin globaal het bouwvolume, het woonoppervlak, de hoofdindeling en natuurlijk de uitstraling. Deze creatieve fase leidt tot het vertalen van uw ideeën in een ruimtelijk concept en vormt daarmee de basis van het ontwerp.

Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Bekijk de video!

ontwerpen-tekening

Uw eigen landhuis laten ontwerpen?

Tijdens een kennismakingsgesprek worden de mooiste ideeën geboren. Bij een ontwerpaanvraag beginnen we met uw persoonlijke wensen op het gebied van ruimte, stijl en indeling. Ook houden we rekening met uw woonwensen voor buiten zoals de bezonning en zichtlijnen.

Meer inspiratie nodig? Vraag dan nu de
brochure aan!

brochure woonsubliem

Mooi ontwerp, goede prijs

"We kwamen via onze aannemer bij WoonSubliem terecht, waar we niet alleen een mooi ontwerp vonden, maar ook een goede prijs. Het contact met Gerben van WoonSubliem vonden we heel prettig."

Ellen Hieltjes & Ruud Westerhof

Doetinchem

Wonen op onze manier

"Wat ons opviel is hoe feilloos WoonSubliem onze wensen en eisen vertaalde naar het woningontwerp. Naast aandacht voor het esthetische, wat wij erg belangrijk vonden, had Gerben een sterke visie en een doordacht plan voor wat betreft de functionele aspecten. Gerben ontwierp een prachtig huis dat volledig op onze manier van leven is afgestemd. Hij maakte de vertaalslag en bracht balans in esthetiek en functionaliteit van het ontwerp, afgestemd op het budget."

Fam. Westerbeek

Hengelo

Goed luisteren en inspireren

"Al bij het eerste gesprek merkten we dat WoonSubliem sterk is in het uitbeelden van woonideeën. Wij vertelden hoe we de woning voor ogen hadden en daar kwam een schets uit die ons erg aansprak."

René en Heide Schut

Doetinchem

Hoe ziet
uw droomhuis
eruit?

©2023 WoonSubliem bv

Pin It on Pinterest

Landhuis realiseren