Selecteer een pagina

Schuurwoning in Deurningen #260

schuurwoning met dubbele kap en dubbele risaliet

Eigentijdse schuurwoning

De benaming schuurwoning is uiteraard een zeer persoonlijk gevoel bij een woonhuis. Belangrijkste is het om het ontwerp van het woonhuis een karakter mee te geven dat past bij de opdrachtgever. In dit ontwerp is als basis een zeer royale opzet gekozen voor deze schuurwoning.

Royaal opgezet

De toepassing van grijstinten voor gevel en dak in combinatie met de houten gebinten ontstaat er een fris en verrassend eigentijds beeld.

schuurwoning met dubbele kap ontwerpschets
schuurwoning met dubbele kap dubbele risaliet terras

Bijzondere Volumes

In het ontwerp zijn verschillende bouwvolumes, zoals dubbele risaliet en een scherende kapconstructie met houten gebint, toegevoegd. Hierdoor wordt de lengte van het gebouw doorbroken en oogt het nog steeds als een vriendelijk en gezellig woonhuis.

Genieten van de omgeving

Op verschillende plaatsen zijn bij dit woonhuis overdekte terrassen ontworpen. Zo kan de opdrachtgever maximaal genieten van de vrije omgeving met de mooie vergezichten.

 

schuurwoning met dubbele kap buitenhaard
schuurwoning met dubbele kap achterzijde

De hal als spil

De hal is mede door de vide de spil van het woonhuis. Naast de gebruikelijk ruimten zoals woonkamer en woonkeuken is er een speciale ruimte ontworpen als atelier. Ter plaatse van de verdieping zijn er 3 slaapkamers en 2 badkamers geplaatst.

Pin It on Pinterest

Share This
Schuurwoning in Deurningen #260