Site pictogram WoonSubliem

Woning in Wehl #303

Woning-met-dubbele-kap-voorgevel-#303

Woning in Wehl #303

woning met dubbele kap voorzijde

Landelijk en warm

Op een groot kavel in Wehl een voormalige boomgaard is een landelijke en warme sfeer het uitgangspunt van deze (schuur) woning. Hoe comfortabel is het om aan de rand van een dorp een royale woning te bouwen met de winkels en scholen in de nabijheid. Door twee kappen in elkaar te laten versmelten is een unieke hoofdvorm ontstaan. De landelijke warme uitstraling met moderne en eigentijdse elementen geeft de woning een uniek uiterlijk.

Indeling

Alle vertrekken op de begane grond zijn georiënteerd op de zon. Woonkamer aan de voorzijde voor de ochtendzon. Naarmate de dag verloopt zal de zon eindigen met haar warmte onder veranda, gekoppeld aan de woonkeuken. De steigerhouten buitentafel onder veranda zal het buitenleven aanmoedigen. De verdieping herbergt twee badkamers en vijf slaapkamers.

Materialen

Warme bruine stenen in combinatie met hout vormen de basis van deze woning. Het gebruik van zwarte aluminium kozijnen maakt de luxe afwerking compleet. De zwarte en vlakke keramische dakpannen liggen als een deken over beide kappen.

Mobiele versie afsluiten