Site pictogram WoonSubliem

Kubistische villa in Sneek #223

kubistische-villa-in-Sneek-vooraanzicht-3

KUBISTISCHE VILLA IN SNEEK #223

kubistische villa in Sneek vooraanzicht

Bijzondere ligging

De kavel is gelegen aan een waterpartij, een belangrijke wens van de opdrachtgever was dan ook: genieten van het uitzicht Mede door de vorm van de kavel is er een indeling gekozen om aan de achtergevel van deze kubistische villa maximaal te kunnen genieten van het uitzicht over het water. Een langerekt bouwvolume  geeft hiervoor alle mogelijkheden.

Spannend lijnenspel

Door toepassing van verschillende materialen en bouwvolumes ontstaat er een spannend lijnenspel. De combinatie van metselwerk en gekeimde gevels geven deze kubistische villa een verrassend vriendelijk uiterlijk. De houtaccenten versterken dit beeld. Het grote schilderijraam op de verdieping kenmerkt de bijzondere plaats van de master bedroom.

Heldere lijnen

De royale opzet van de indeling geeft fraaie doorzichtlijnen in het interieur. De grote bijbouw heeft ruimte voor een dubbel garage, berging en bijkeuken. Op de verdieping zijn drie zeer royale slaapkamers en een badkamer geplaatst. Het dakterras geeft de mogelijkheid om vanaf een mooie hoogte overzicht te krijgen van de omgeving.

Genieten van de omgeving

Door de verschillende bouwvolumes van deze moderne villa ontstaan er verschillende zitplekken aan de waterzijde.

Vanuit elke ruimte is er contact met het fraaie uitzicht aan de achterzijde. Een extra slaapgedeelte is aan de koele, noordzijde van de villa geplaatst.
Mobiele versie afsluiten