Selecteer een pagina

SCHUURWONING ALMEN #320

schuurwoning almen

Een krachtig gebaar

Deze schuurwoning in Almen is gesitueerd aan de rand van Almen. Er wordt een erf ontwikkeld met een aantal vrijstaande woningen en een aantal twee-onder-één kappers. Bij het oprijden van het erf tekent deze woning zich direct af: het witte kader aan de voorzijde maakt een krachtig gebaar naar de omgeving. De materiaalkeuze is bewust beperkt tot naturel hout, antraciet en witte kaders. Ook het bijgebouw is mee-ontworpen in deze stijl.

Levensloopbestendig en nul op de meter

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met een mooi zicht op het erf, aan de zijkant zijn een slaapkamer en sanitaire voorziening te vinden. Deze woning is geheel levensloopbestendig en is een “nul op de meter” door toepassing van zonnepanelen, WTW-installatie en een bodemwarmtepomp. 

villa in blaricum met getoogde kap
schuurwoning almen bijgebouw

Fantastisch uitzicht

Aan de achterzijde van de kavel bevindt zich een fantastisch uitzicht over het buitengebied van Almen. Er is voor gekozen om aan deze zijde een veranda te maken om er goed van te kunnen genieten. Onder de overkapping is door toepassing van stucwerk er voor gekozen om een witte accentkleur aan te brengen. Grenzend aan deze veranda bevindt zich de woonkamer, waar door een mooi vide beneden én boven dit uitzicht te ervaren is. De doorgaande pui aan de achterzijde geeft een grote hoeveelheid daglicht tot diep in de woning.

Pin It on Pinterest

Share This
Schuurwoning in Almen #320