Selecteer een pagina

SCHUURWONING IN WARNSVELD #382

villa in blaricum

Onderscheidende stable+

Aan weerzijden van een landelijke weg worden een aantal woningen gebouwd als invulling van het buitengebied. Aan een ruim opgezet erf met mooie grote bomen bevinden zich een aantal schuur(stable) woningen. Vanuit het beeldkwaliteitsplan is bepaald dat één woning zich zou moeten onderscheiden, de zogenaamde stable+ woning.

Eigenwijs karakter

De woning onderscheid zich van de overige schuurwoningen door de gekozen dakvorm en de keuze voor wit stucwerk. Het metalen dak versterkt de ronde belijning en het eigenwijze karakter van de woning. Aan de achterzijde is een ruim bemeten veranda ontworpen waar er kan worden genoten van het geweldige uitzicht.

villa in blaricum met getoogde kap
villa blaricum

Aan deze veranda grenst de woonkamer en woonkeuken. Er is gekozen voor een open indeling, zodat de ruimtelijkheid hier ook weer goed tot zijn recht komt. In het voorhuis bevinden zich nog een werkkamer en een werkruimte.

Via een trap in een ruim bemeten vide kom je op de overloop. Door plaatsing van dakvensters wordt deze ruimte mooi verlicht met natuurlijk zonlicht.

Verder bevinden zich hier drie ruimte slaapkamers en badkamer. Via een vaste trap kan de zolder bereikt worden voor opslag.

 

villa in blaricum veranda aanbouw

Pin It on Pinterest

Share This
Schuurwoning in Warnsveld #382