VILLA IN DEVENTER #344

Eigenzinnige uitstraling

Door de samenstelling van het gezin was er behoefte aan veel ruimten, maar geen saai “recht-toe-recht-aan” huis. Door per verdieping een goede indeling te ontwerpen ontstaat er verrassend en eigenzinnige uitstraling. Op elke etage is optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden. Door ook aan de buitenzijde te kiezen voor verschillende materialen ontstaat er een levendig beeld.

Villa in Deventer voorzijde
Villa in Deventer terras

Speelse vormgeving

Door te kiezen voor een laag van gemetselde stenen in een donkere kleur ontstaat er een stevige basement waarop door toepassing van verschillende materialen een speelse vormgeving ontstaat.

Door toepassing van een gedeelte in hout ontstaat er een modern maar tevens warm effect. De strakke belijning van de kozijnen zorgen ervoor dat de gevels spannend worden. Elke gevel krijgt hierdoor een eigen gezicht.

Ruimtelijke opzet

De indeling heeft door de verschillende sprongen in de gevels de ruimten gecreëerd die voldoende mogelijkheden bieden aan het hele gezin. Op de begane grond is er een ruime woonkeuken, een echte familie woonkamer en een kantoorruimte voor werken aan huis geplaatst.

Villa in Deventer bijgebouw
Villa in Deventer voorgevel

Ruimte voor het hele gezin

De verdieping is geheel voor de kinderen gereserveerd. Naast vier slaapkamers is er een badkamer en een separaat toilet. De zolder is het domein van de ouders. Met een uitstraling van een loft, met het slaapgedeelte, kleedruimte en ruimtelijke badkamer, echt een plek om je lekker tot rust te komen.       

Pin It on Pinterest

Share This