Selecteer een pagina

Wonen in het buitengebied van Kootwijk

Op Buitenplaats van Stuyvesandte (Kootwijk) zijn 10 bouwkavels met een permanente woonbestemming te koop. Ze variëren in grootte tussen de 4.532 en 7.421 m2. Deze kavels worden los verkocht, dus zonder woning, en zijn bestemd voor zelfbouw.

Elke kavel heeft zijn eigen kavelpaspoort. Op de kavels mag je een woonhuis bouwen met een inhoud van 750 m3. Bij elke woning is het toegestaan tot maximaal 150 m2 vergunningsvrij bij te bouwen en de woning van een kelder te voorzien. Voor de Buitenplaats is een beeldkwaliteitsplan opgesteld waarin de randvoorwaarden voor de woning en de buitenruimte is vastgelegd.

De bouwkavels worden als bouwgrond verkocht. Van € 350.000 tot € 765.000 vrij op naam.

 

Kenmerken

  • Aan bosrand
  • Aan rustige weg
  • Beschutte ligging
  • Buiten bebouwde kom
  • In bosrijke omgeving
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

 

Omgeving

Buitenplaats van Stuyvesandte ligt centraal in Nederland, op een uur rijden van de Randstad. De locatie zelf ligt in het buitengebied van Kootwijk, op loopafstand van het Kootwijkerzand. In de omgeving liggen dorpen als Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Garderen. Op wat grotere afstand liggen met de klok mee Harderwijk, Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort.

kavel-kootwijk

Vanaf de Buitenplaats bent u in 5 minuten op de snelweg A1, van Amsterdam naar Oldenzaal. Als u wilt wonen in de rust van de Veluwe en werken in de drukte van bijvoorbeeld de Randstad, dan is Buitenplaats van Stuyvesandte de ideale uitvalsbasis voor u.

 

Paalhoeveweg

De Paalhoeveweg loopt over Buitenplaats van Stuyvesandte. De kavels liggen aan weerszijde van de Paalhoeveweg. Kavel 13 ontsluit rechtstreek op de Kerkendelweg. Kenmerkend is de aanwezigheid van het oude erf met zijn bomen centraal op de locatie. Vanaf de Paalhoeveweg loopt u zo door naar het Kootwijkerzand.

 

Paardenliefhebbers

Voor de paardenliefhebbers is Buitenplaats van Stuyvesandte helemaal ideaal. Onderdeel van de buitenplaats is een paardenrijbak. Wilt u eropuit met uw paard dan rijdt u zo naar het Kootwijkerzand. Hier kunt u uw paard de sporen geven en genieten van de prachtige natuur, frisse lucht en omgeving.

WoonSubliem ontwerpt al meer dan 10 jaar droomhuizen. Bekijk de voorbeelden en laat u inspireren.

Kootwijkerzand – grootste stuifzandgebied van West-Europa

Het Kootwijkerzand een trekpleister van formaat. Dit stuifzandgebied – het grootste van West-Europa – is ontstaan door een te intensief gebruik van de landbouwgrond. Daardoor verdween de natuurlijke begroeiing en kwam het dekzand vrij te liggen. Nu is het een natuurreservaat van 700 ha waar vele bijzondere planten en dieren leven. Een uniek gebied waar je in alle rust kunt wandelen en fietsen.

 

Interesse? Meer informatie over de kavels en de verkoop vindt u hier

 

Pin It on Pinterest

Share This
Beschikbare Bouwkavels 10 Bouwkavels beschikbaar in Kootwijk