Site pictogram WoonSubliem

Archief

WoonSubliem archief

Archief

Sinds kort heeft woonsubliem een nieuwe website met nieuwe ontwerpen en verbeterde impressies. In de afgelopen tien jaar hebben we heel wat woningen mogen ontwerpen en daarom:

Hieronder treft u het archief met een gedeelte van de vorige versie van onze website, laat u inspireren!

Eigen Huis Ontwerpen

Graag ontwerpen wij uw woning. Wij bieden u de mogelijkheid om met WoonSubliem uw eigen huis te ontwerpen en te bouwen. Dit alles onder één dak. WoonSubliem is niet alleen de architect van uw woning maar ook uw bouwbegeleider met verstand van zaken.

Uw eigen huis ontwerpen, binnen uw budget

Wij bieden u het voordeel dat wij direct de bouwkosten van uw huis kunnen toetsen aan het door u opgestelde budget. Zo weet u per direct of uw eigen huis ontwerpen financieel haalbaar is. Eventuele aanpassingen kunnen direct vertaald worden naar een aangepaste offerte. Wilt u ook snel weten wat de kosten zijn voor het ontwerpen van uw eigen huis? Neem direct contact op met WoonSubliem en wij geven u een persoonlijk advies.

Klantenervaring:

Na het lezen van goede referenties op een forum van eigenhuis.nl hebben wij contact gezocht met WoonSubliem. Gerben kwam kort daarna naar het zuiden rijden om mee te denken over onze droom. Een luisterend oor met veel inspirerende ideeën vanuit onze wensen zorgde ervoor dat we helemaal gelukkig werden van de eerste inspiratieschets. Hier zijn we ook mee verder gegaan; wat kan binnen het budget, wat vinden wij belangrijk en waar kun je keuzes in maken. Zeker de informele en gemoedelijke sfeer waarmee Gerben te werk gaat zorgde bij ons voor een goede klik en veel vertrouwen. Chantal en Roel de Jong, Baarlo

Schuurwoning ontwerp

Wij ontwerpen uw schuurwoning vanuit uw uitgangspunt. Dat leidt tot een eigentijdse, moderne, klassieke, of woonwijke type schuurwoning naar uw wensen.

Schuurwoning specialist

Tegenwoordig ontwerpen wij elke maand, in opdracht van particulieren, enkele schuurwoningen. Dit aantal neemt alleen maar toe. De vele en verschillende opdrachten die wij krijgen voor diverse soorten schuurwoningen maken Woonsubliem specialist op het gebied van schuurwoningen. Neem contact op voor meer informatie.

Architect villa

WoonSubliem: architect én bouwer van uw villa Wij bieden u de mogelijkheid om met WoonSubliem uw villa te ontwerpen en te bouwen. Dit alles onder één dak. Woonsubliem is niet alleen de architect van uw villa, maar eventueel ook uw bouwpartner met verstand van zaken.

Zorgeloos bouwen van uw villa binnen uw budget

Het voornaamste voordeel voor u is dat wij direct de bouwkosten kunnen toetsen aan het door u opgestelde budget. Zo weet u meteen of het ontwerp ook uitgevoerd kan worden, of dat er eventueel nog aanpassingen gemaakt moeten worden. We gaan direct na of u nog ruimte overheeft binnen uw budget of juist tekort komt. Zo krijgt u duidelijk inzicht in de financiële haalbaarheid van uw droomhuis. Dit levert ook tijdswinst op bij de uiteindelijke bouwaanvraag en aanbesteding. Kortom; een win-win situatie waardoor u zo snel mogelijk in uw droomvilla kunt wonen.

Schakel dè architect voor uw villa in

Heeft u bouwplannen voor een villa? Neem dan contact op met WoonSubliem. Heeft u reeds een architect voor uw villa? Vraag ons dan voor een gratis second opinion.

Referenties

Wellicht hebben wij uw smaak niet op onze website staan, toch kan het zijn dat wij deze “wel” ontworpen hebben. Daarom tonen wij graag ons complete portfolio. Voor een afspraak belt of mailt u: Woonsubliem: 0575 846052 info@woonsubliem.nl

Passief – huis bouwen

Een passief – huis bouwen? Als u een energiezuinig en duurzaam huis wilt bouwen dan bent u bij WoonSubliem aan het juiste adres. Wij ontwerpen uw huis onder architectuur en besteden veel aandacht aan details, materialen, en energieterugwinnings- en besparings concepten om uw huis te bouwen.

Bouwkunde

Dubbel- en kierdicht bouwen is van deze tijd. Dit vraagt om extra aandacht van de detaillering. Dit is voor ons dagelijkse kost en bent daarom in goede en deskundige handen. Wij helpen u graag.

Energie 1

Bij een passief – huis bouwen is het van belang de hoeveelheid energie in de woning niet te laten vervliegen. Ventilatie zorgt voor droge lucht die goedkoper te verwarmen is, daarom winnen wij deze energie terug en ventileren op natuurlijke (lees: gezonde buitenlucht) wijze.

Energie 2

Pelletkachels, zonneboilers en zonnepanelen zijn dè energiebronnen voor WoonSubliem. De traditionele CV blijft ter ondersteuning of misschien is een warmtepomp iets als wij uw huis mogen ontwerpen?

Concepten

Wij hebben meerdere ideeën om energie zuinig te bouwen waarbij de portemonnee gesloten kan blijven. Hierdoor is een hogere investering te verantwoorden door de lagere maandlasten. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een hogere hypotheek te verkrijgen op basis van passief bouwen.

Ontwerp

Wij ontwerpen woningen die zonder veel aanpassingen extra energie zuinig kunnen worden. Wenst u ook een energie zuinige woning? Wij helpen u graag. Neem contact op

Woning ontwerp

Een woning bouwen begint met een woning ontwerp De trend van vandaag is om een woningontwerp te laten maken in combinatie met een onafhankelijke ontwerper die een goed en realistisch beeld geeft van de bouwkosten. Deze moeten namelijk hand in hand gaan om niet voor budgettaire verrassingen te komen staan.

Controle over uw eigen woningontwerp

Indien er een wederzijdse klik is, zullen wij uw woning ontwerp (onafhankelijk) realiseren. Elke stap zullen we met u doornemen waardoor u zicht houdt op de voortgang en ontwikkeling van uw woningontwerp. In deze schetsontwerpfase wordt uw woningontwerp door een met WoonSubliem samenwerkende aannemer gecontroleerd en geraamd. Hierdoor houdt u ten allen tijde controle over uw budget. Expliciet: u hoeft niet met een WoonSubliem samenwerkende aannemer te bouwen! Is uw woningontwerp naar volledige tevredenheid dan zullen we samen naar welstand gaan om de woning te laten toetsen in een “vooroverleg”. Aan de hand van uitkomst hiervan zullen we een omgevingsvergunning aanvragen (voormalig bouwvergunning).

Wilt u ook een huis ontwerp “op maat”?

Uw toekomstige huis moet uw eigen ‘stijlstempel’ krijgen. Wie u bent moet in het ontwerp van uw huis terug te zien zijn. Een ‘moodboard’ is een veel gebruikte methode om de sfeer van uw toekomstige huis vast te leggen. Door foto’s te nemen van woningen welke u aanspreken, afbeeldingen uit tijdschriften, stoffen en bijvoorbeeld tegels te verzamelen op uw “moodboard” worden uw wensen en ideeën duidelijk zichtbaar. Dit “moodboard” zal uw individuele stijl vertegenwoordigen en de juiste richting van uw eigen unieke stijl bepalen.

WoonSubliem ontwerpt uw “thuis”

Met deze zeer belangrijke gegevens kunnen wij echter nog niet uw unieke huisontwerp schetsen. Uw inbreng zal belangrijke bijdrage leveren aan het ontwerp van uw huis. Daarvoor zullen we in een persoonlijk gesprek zullen uw woonwensen concretiseren. Aan de hand van al deze gegevens zullen wij uw een ontwerp van uw droomhuis tekenen. Alleen op deze wijze wordt uw huis een “thuis”.

Gratis second opinion van uw huis ontwerp

Heeft u reeds een huis ontwerp of offerte en bent u niet 100% tevreden? Vraag dan om de second opinion.

Het gehele ontwerp van uw villa door Woonsubliem

Het ontwerp van uw villa moet uniek en persoonlijk zijn, dit uitgangspunt moet de basis van een vertrouwde samenwerking met de architect van WoonSubliem zijn. Wij ontwerpen elke villa onder architectuur, waarbij een ander ontwerp aan de basis kan staan van uw villa. Modern of klassiek, kom maar op met uw wensen, wij staan voor u klaar! Wij willen u helpen, dat staat voorop, met het ontwerpen en de begeleiding tijdens de realisatie van uw villa. Alleen als uw villa naar verloop van tijd uw thuis wordt is ons ontwerp geslaagd. Uw input is hierbij van essentieel belang, een PVE (programma van eisen) hebben we hard nodig om uw villa naar uw wens te ontwerpen.

Uw villa ontwerp gerealiseerd door uw eigen aannemer

Wij werken in heel Nederland met verschillende kwaliteitsaannemers uit uw regio. Middels deze constructie kunnen wij uw villa aantrekkelijk prijzen. In de schetsontwerpfase zullen wij onze aannemer er bij betrekken om een indicatie van de bouwkosten te geven. Mocht u het ontwerp van uw villa door een eigen aannemer willen laten realiseren dan staan wij daar natuurlijk ook voor open. Wenst u een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.

Mobiele versie afsluiten